Deprecated: Functie _register_controls is sinds versie 3.1.0 verouderd! Gebruik in plaats daarvan Elementor\Controls_Stack::register_controls(). in /data/sites/web/aandevleterbekebe/www/wp-includes/functions.php on line 5379
"We hebben samen met de kinderen, kleinkinderen en overgrootmoeder het nieuwe jaar in de gezellige en knusse sfeer van jullie huisje mogen vieren! Van de jongste (9 maand) tot de oudste (83 jaar) hebben we hier een supertijd gehad! Bedankt!"
Familie Van Laere
"Wat een prachtige tijd hadden we hier! Dit huis is echt wel SUPER! Alles erop en eraan... Vriendelijke gastvrouw! We hebben genoten van de biljarttafel, en zeker van de sjoelbak... de goeie oude tijd! De streek: op en top gastvrijheid voor en achter de schreve. Voor herhaling vatbaar!!"
R.J.J.
"Een fantastisch vakantiehuis met alles erop en eraan! Er was niks tekort. Heel gastvrij ontvangen, heerlijke bedden, kindjes hebben zich super geamuseerd met de diertjes,... Dank voor het flesje cava en voor het lekkere vuurtje bij aankomst. We vertellen het verder en komen zeker terug!" .
Nancy, Tom, Mar..
"Deze woning was TOP We vonden het spijtig dat de dagen zo snel voorbij gingen. De pingpongtafel en de biljarttafel zijn ook superleuk. Het huisje was ook tiptop. We vonden het ook superleuk dat we mee naar de dieren mochten. We komen zeker nog eens terug!"
Familie De Latte
"Leuk huisje in een ongedwongen sfeer. Alles is voorhanden. heel proper, en je kan niets misvragen aan de lieve gastvrouw. Het was ook leuk om aan te komen in een huisje waar de haard al aanstond, de bedden mooi opgemaakt waren en de radio al voor sfeer zorgde. Top is ook de aansluiting naar 2 fietsknooppunten."
Familie Bogaert
We hebben een leuk weekend gehad in jullie mooie vakantiewoning! Bedankt voor de gastvrijheid, de rondleiding op de boerderij... Het was super!
Familie Gijselinck
"Heerlijk! Al onze verwachtingen voor ons zoveelste familieweekend werden ingelost! Formidabel hoe jullie ons ontvangen - net zoals wij jullie eerste gasten waren! Dankjewel hiervoor! Slechts 1 probleem... hoe krijgen wij onze kleinkinderen terug mee? Ik denk dat ze hun hartje hier verloren hebben."
Familie Lust
"Een SUPERWEEKEND bij SUPERaangename en gemotiveerde mensen, in een SUPERvakantiehuis! Van ons krijgen jullie over gans de lijn 5 sterren!"
Suzette en familie
"Super weekend achter de rug. Zeer vriendelijke eigenaars. Tenten zijn zeer proper. Campinggevoel maar toch de luxe van een 'huisje' . Te doen met kleine kinderen: ja "
Ventenweekend 2018
"Samen met de kinderen en kleinkindjes hebben we genoten van enkele fijne vakantiedagen in uw 'supercomfortabel en gezellig' vakantiehuis. Dankuwel voor deze unieke last-minute kans. Vanaf nu dromen een paar onder ons van zo'n toffe maxi-keuken en zo'n waauw-reuze-douche!"
Jan, Mia en familie
"We hebben een hele fijne tijd samen beleefd! Een huifkartocht, een wandeling naar de St-Sixtusabdij, een lekkere West-Vleteren Trappist, een verfrissende wandeling langs de Vesten in Ieper, en een heerlijke familietijd in het aangenaam vakantieverblijf, zeer gezellig met de kachel aan! Kortom een bijzonder fijn en warm familieweekend!"
Familie Prims
"Het was de 10de keer dat we samen kwamen met de vriendinnen. Heel mooi huis, proper, alles was aanwezig. Op alle vlakken 10 op 10. Bedankt voor de welkomstdrink!" .
Annie, Annie, M...
"We beleefden een heel fijn weekend! Heel ruime en propere vakantiewoning met een speelparadijs voor de kinderen! We houden deze locatie zeker in onze gedachten voor een volgend weekend! Een echte aanrader!"
Pieter en vrienden
"Heel erg genoten van jullie mooi vakantiehuis. Wat een ruimte en comfort! Heel leuk is ook de 'speelzaal', er werden enkele pittige matchkes gespeeld! We kwamen werkelijk niks te kort! Graag tot een volgende keer!"
Familie Verbeke
"We hebben een prima kerst-week gehad. Huis zeer mooi ingericht, alles erop en eraan. Bedankt voor de frisse fles in de frigo 🙂 Leuk, de bedden opgemaakt, geen rompslomp met handdoeken... Dik in orde!! We komen zeker nog eens terug!"
Familie Van De Poel
Heel mooi, gezellig ingericht huisje. Alles is aanwezig. Supervriendelijk onthaal, tof om een rondleiding te krijgen, de kids waren dolenthousiast over de hondjes en de puppy's. Mooie streek om uitstapjes te doen ( De Zonnegloed en Jules Destrooper bezocht). Genoten van het eten bij de buren en tegen alle verwachtingen in hadden we toch nog mooi weer! Genoten van ons weekend! Door familie Christiaens
Familie Christiaens
"Voor de tweede keer hebben we genoten van een topweekend in jullie supergezellige, comfortabele en kraaknette vakantiewoning. Onze meisjes vonden het heel leuk te spelen op de boerderij en de go-carts. Dank je voor de rondleiding, de gezellige babbel en jullie gastvrijheid. Wij komen zeker terug en vertellen het voort!"
Tom en Nancy
"Een fijn, heet weekend in jullie mooie, nette en comfortabele vakantiewoning. We komen zeker nog eens terug in de minder warme dagen om te genieten van de gezelligheid. Kinderen vonden de go-carts super!!"
Familie Van Royen